Pages

perjantai 6. helmikuuta 2015

HäämessutPerjantai! Se olis työviikko pulkassa. Ensi viikko vielä töitä ja sitten lähdetään lomailemaan Leville viikoksi.
Ihan niinko pikkaisen odotan, että pääsee laskettelemaan ja rentoutumaan Levin ihaniin maisemiin ! Alkaa tässä olemaan jo reissufiilis päällä, mutta nyt ajatukset on vielä huomisessa Tampereen reissussa. Meinaan huomenna suunnataan äidin ja pikkusiskon kanssa Tampereen häämessuille.

Oon niin innoissani kun pääsee taas kunnolla hössöttämään ihania hääjuttuja. Tarkoituksena olisi katsella vähän sormuksia ja päästä jonkinlaiseen päätökseen minkälaisen sormuksen haluan. Tarvitsen myös häämekkooni timanttivyön joten olisi kiva jos se löytyisi messuilta, niin ei tarvitsisi tilata etsystä.

Etsystä olen katsellut tälläistä vyötä


kuva


Jotain käytettyä osaston kirpputori kiinnostaa myös, koska ostoslistalla on myös juuttikangasta,herkkupuffet juttuja, valosarjoja ja jotain muuta pientä häätarviketta. Katsotaan mitä siellä on tarjolla, toivottavasti olisi kivasti myyjiä saapunut paikalle.

Ninkan osastoa odotan myös kovasti kun oon katsellut niitä ihania hiuskoruja ja haaveillut sellaisesta kristallikorukammasta. Joten olisi kiva päästä ihastelemaan niitä ihan livenä. Ninkalla on myös ihania korvakoruja ja juuri sen tyylisiä kun olen ajatellut.

Hääkengät ovat vielä myös hakusessa ja askartelujuttuja esim. silkkipaperia ja hopeaa glitteriä tarvitsen.
Mennään myös ideaparkissa käymään... kerran kun täältä maalta lähdetään niin kaikki hyöty irti :P
Toivottavasti huomenna häähankintalista vähän pienenisi. Katsotaan miten käy... ilmoittelen meidän messuilusta sitten huomenna.


- Katriina2 kommenttia: