Pages

tiistai 3. helmikuuta 2015

Kaasot

Minulla on kuusi kaasoa... Kyllä kuusi! He ovat kaikki minun hyviä ystäviäni. Enkä todellakaan olisi voinut valita heistä vain yhtä kaasokseni. Joten se oli minulle heti selvää kun häistä päätettiin, että he ovat kaikki kaasojani.

Pyysin heitä kaasoikseni jo kauan sitten niin, että järjestin saunaillan jonne heidät kaikki kutsuin. Yritin pitää illan oikeaa asiaa salassa, mutta he olivat kaikki arvanneet heti mistä on kyse. Kun tytöt tulivat pyysin heidät sohvalle istumaan. Olin laittanut kuoharit valmiiksi ja piilottanut sohvan vierelle heille tarkoitetut laatikot. En tarkkaan edes muista mitä puhuin heille, mutta jotakin häähöpinää ja sitten jaoin heille kaikille tälläiset laatikot

Laatikon sisällä oli inspiraatiokuvia meidän häistä, kirjeet joissa kerroin miksi haluan heidät kaasoikseni ja itse tehdyt korut jonka sydänmedaljongin sisälle oli laitettu lappu, että tulisitko kaasokseni?


Kaikki onneksi suostuivat tehtävään, joten nostettiin kuohuvat ihanille kaasoilleni. Jonka jälkeen saunottiin ja herkuteltiin suolaisilla ja makeilla tuulihatuilla. Se oli oikein rattoisa ilta ja me ollaankin jo ehditty pitämään monta kaasoiltaa ja yksi semmoinenkin missä oli sulho ja bestmanit mukana.


Haluaisin heillä kaikilla olevan samanväriset pitkät mekot, joten ajattelin ommella ne itse. Mekkojen väriksi valikoitui minttu. Tytöt ovat kaikki vähän erimallisia vartaloiltaan, joten kaikille ei tietenkään sovi samanlaiset mekot, mutta ratkaisuna tähän päädyttiin siihen, että teen heille infinity dress mekot.


Infinity dress on siis mekko jonka voi sitoa todella monin eri tavoin eli se sopii jokaiselle vartalolle. Kerron mekoista, sitten lisää kun aloitan niitä tekemään. Sovittiin myös, että jokainen hommaa mukavat kengät joilla pystyy olemaan hyvin koko päivän. Kengille teemme pienen diy projektin... eli glitteröidään kengät hopealla hileellä.

Teen heille myös rannekukat. Niistä sitten enemmän kun ovat valmiita, tässä kuitenkin ispiraatiokuvia niistä.Tottakai myös kynnet pitää olla teemaan sopivat, joten varmaankin jotakin tälläistä


- Katriina

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo infinity dress idea! Onko sulla siihen kaavat jo? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä tykästyin hirveesti niihin :) Googlaamalla infinity dress ohje löytyy hyviä selkeitä ohjeita.. En ole vielä päättäny minkä ohjeen mukaan teen, mutta vaikuttaa tosi helpolta :)

      Poista