Pages

perjantai 13. helmikuuta 2015

Säästä päivä -kortit


Vihdoin sain jaettua meidän kaikki save the date -kortit, joten nyt pääsenkin esittelemään miten hienot niistä tuli. Lähetimme siis melkein kaikille vieraillemme säästä päivä kortit.

Save the date -kortti eli Säästä/varaa päivä -kortti joka lähetetään hyvissä ajoin ennen häitä ilmoittamaan, että häät ovat tulossa. Niin vierailla on sitten aikaa järjestää esimerkiksi majoitusta tai töistä vapaata.


kuva
kuva
kuva
Meidän ei aluksi pitänyt lähettää kenellekkään näitä kortteja, mutta sitten tulin toisiin ajatuksiin ja päädyttiin tälläiseen korttiin.

Tulostin tekstin A4 ekokartongille, sitten leikkasin kortin kirjekuoren koon mukaan. Tulostin myös itse meidän vauvakuvat valokuvapaperille ja leikattiin ne vielä sopivan kokoisiksi, jonka jälkeen leikkasin ja laitoin narun kuvien alle. Liimasin kuvat ja tein naruun rusetin.


Minusta niistä tuli oikein kivat ja tykkään askartelusta niin oli ihan mukava puuhailla näitä. Save the date -kortit ovat Suomessa vielä vähän tuntemattomat joten innolla odotan, että miten kortit on otettu vastaan.


Tänään mulla alkoi loma ja tässä tunnin päästä laitetaan bussin nokka kohti Leviä. Olen niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin intona! Oi että laskettelemaan ja rentoutumaan. Pitäkäähän muutkin mukava loma kenellä sattuu olemaan nyt talviloma :)kuva

- Katriina

4 kommenttia:

 1. Kiitos kortista! Kyllä siinä hymy nousi suupieliin, kun teidän ihana kortti löytyi postilaatikosta :) Oot niin taitava väkertämään! :)

  t. K & N

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihihi:) Voi että kiva juttu!! ja kiva kun oot löytänyt blogiin :P

   Poista
 2. Vautsi,ihanat kortit!:)
  Meillä kortit saivat aika laimean vastaanoton. Oliko vain yksi ystävä joka kommentoi niitä kysymättä. Kaikki se mistä häämaailmassa hössöttää, ei välttämättä saa samantyylistä vastaanottoa suvussa/ystävissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Joo ihan muutama kommentti korteista meillekkin on vaan tullut, mut no tulipahan nyt lähetettyä ja varmistettua, että kaikki tietää päivän :D

   Poista