Pages

sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Tampereella messuilemassa

Oli ihanat häämessut eilen tampereella. Jäi todella kiva fiilis messuista ja mukaan tarttui paljon hääjuttuja. Lähdin messuille etsimään jonkinlaista päätöstä siitä minkälaisen sormuksen haluan. Olin katsonut valmiiksi jo muutamia erilaisia sormuksia netistä mitkä ovat mieleeni. Ainoastaan yhdestä jo valmiiksi katsomastani sormuksesta pidin paljon. Sormus oli Kultajousen valkokultainen timanttisormus. Se oli vielä todella edullinenkin, mutta en osannut kuitenkaan tehdä päätöstä oliko tämä sormus juuri se minulle täydellinen. Joten sormusasia ei juurikaan edennyt.. Aion tässä piakkoin ruveta kyselemään sormuksen teettämisestä hinta-arvioita koska on sellainen fiilis että haluaisin kuitenkin teettää sormukseni.Vaikka sormusasia ei juuri edennytkään niin se ei  haittaa koska lähdin myös messuille etsimään hääkenkiä! Ja löysinkin täydelliset hääkengät,. Ne on niin ihanat! Kengät ostin Stilissiman osastolta ja ne olivat vielä hyvässä messutarjouksessa. Vaikka niissä olikin korkeampi korko kun olin ajatelllut niin se ei haitannut koska ne olivat todella mukavat jalassa.The perfect shoes for your perfect day


Mukaan tarttui myös häälaukku. Olin katsellut ennen messuja samanlaisia laukkuja netistä ja päättänyt, että ostan tälläisen laukun. Kävi kivasti kun laukku löytyi messuilta. Ostin laukun niin nopeasti, etten huomannut edes katsoa mistä paikasta sen ostin...


Ninkan osastolla ihastelin kauniita korviksia ja hiuskoruja. Luulempa että molemmat tulen ostamaan heidän nettisivuiltaan. Ne olivat niin kauniita ja vähän jo valmiiksi katselinkin että mitkä sitten ostan. Tällä kertaa ostin kuitenkin söpöjä karkkipusseja meidän herkkupuffettiin.Kävimme äidin kanssa meikkistudio ElinaK.n osastolla kulmienvärjäyksessä. Nyt on sitten molemmilla kulmat kunnossa kun lähdetään reissuun. Mukaan tarttui myös uusin Häät- lehti niin on sitten matkalukemista kun ajellaan lappiin.

Now & foreverin osastolla sai ottaa tälläisiä kivoja hassuttelukuvia propsien kera. Äidin ja pikkusiskon lisäksi kuvassa on meidän sukulaistyttö Anni joka saatettiin samalla reissulla junalle... Hän lähti viideksi viikoksi Australiaan lomailemaan.  

                                                    Tässä näkyy värjätyt kulmat :P 
Messuilun jälkeen käytiin vielä Ideaparkissa josta mukaan tarttui silkkipaperia ja liitutaulutusseja Sinellistä. Ja Minimanista herkkupuffettiin ihana purkki ja toinen pienempi purkki johon aletaan keräämään häämatka rahaa. Löysin myös meidän kuohuviinilaseille hauskat koristukset hääpäiväksi.

Oltiin syömässä Daddy's dinerissä, namnamm
Nyt suuntaan nukkumaan! Ei muuta kuin hyvää yötä 

- Katriina

ps. tasan puoli vuotta hääpäivään !! iiiiik...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti