Pages

maanantai 9. helmikuuta 2015

Unelmien polttarit -haaste

Tyttö sekä hän -blogin Laura haastoi minut unelmien polttarit -haasteeseen, jonka on kehitellyt Our love is a diamond -blogin Marija. Odotan kovasti omia polttareitani, mutta samalla ahdistaa kun en itse niihin voi mitenkään vaikuttaa. Olen jotakin pieniä toiveita jo ehdottanutkin kaasoilleni ja sanonut  myös ehdottomat ei käyt jollekkin asioille. 

1. Kuka on vastuussa polttareidesi järjestämisestä?

Kaasoni eli kuusi ihanaa ystävääni jotka tuntevat minut niin hyvin, että voin luottaa täysin heihin, että polttarit ovat minun näköiseni.

2. Ketkä osallistuvat polttareihisi?

Olen antanut kaasoilleni listan keitä haluaisin polttareihini. Listasta tuli aika iso, mutta ymmärrän kyllä ettei ole mahdollista kesäaikaan saada noin isolle porukalle sopimaan samaa päivää, mutta olisi mahtavaa jos jokainen pääsisi edes jossain vaiheessa polttareita käymään. Lista koostuu kavereistani, pikkusiskoistani ja äidistäni. kuva


3. Mitä odotat polttareiltasi?

Odotan hillitöntä hauskanpitoa! Jännitystä eli haluaisin minulla olevan koko polttareiden ajan pieni jännitys päällä, että mitähän mahtavaa seuraavaksi tapahtuu. Toivon, että saan itkeä onnenkyyneleitä ja nauraa vatsalihakset kipeiksi. kuva

4. Millaista ohjelmaa polttareissasi on?

Haluaisin ohjelman olevan järjestetty niin, että kaikilla on varaa osallistua eli kaikkien kukkarolle sopivat kekkerit!!! Toivoisin myös että viettäisimme niistä ainakin osan ajasta jossain ihan muualla kuin kotipaikkakunnallani. Arvostan kaikkea itse tehtyä eli olisi hauska jos polttareissanikin olisi teemana diy. Tykkään kovasti teemajuhlista joten olisi ihan huippua jos kaikki olisivat pukeutuneet jonkin teeman mukaisesti. Olisi todella tärkeää minulle, että polttareissa kuvataan paljon ehkä jokin videointikin olisi kiva. Häihin haluaisin meidän molempien polttareista jonkinlaisen muiston esimerkiksi Ifolor kuvakirjan.


kuva


kuva


Haluaisin jonkinlaisen ihanan brunssin kuohuviinillä :P


kuva

kuva


Haaveilen myös jostakin aktiviteetistä... Tykkäisin jostain urheiluhommasta kuten tankotanssista tai jokin muu kiva ohjattu ryhmäliikunta.

kuva


kuva

Tykkään kovasti How i met your mother -sarjasta joten olisi tosi siistiä jos ohjelmassa olisi lasersotaa ! :D


kuva

Kaasojeni joukossa on parturi ja kosmetologi, joten haaveilen ihanista hoidoista, kampauksesta ja meikkauksesta. Tykkäisin jos saisin pukeutua jossain vaiheessa ihanaan valkoiseen mekkoon ja olisi mukava jos kaikki laittautuisimme ja lähtisimme jonnekkin drinksuille, mutta toivoisin että sieltä vielä palaisimme jonnekkin yhdessä jatkoille ja heräisimme rauhassa yhdessä. 

kuva
kuva

kuva


kuva


kuva


kuva

Olisi hauskaa jos pääsisin morsiussaunaan ja muutenkin olisi järjestettynä joitakin hauskoja tehtäviä...

kuva


kuva


Toivoisin myös että ei tarvitsisi olla kuivin suin ja että olisi päivän aikana syömistä järjestettynä... Mutta ei todellakaan tarvitse mennä minnekkään ravintolaan vaan esimerkiksi voidaan valmistaa yhdessä ruokaa :)

kuva


kuvakuva

Ouuuuh innostuin vähän liikaakin kun rupesin miettimään polttareitani :D ! Kaasot hei, ei mitään paineita! Osaatte kuitenkin järjestää paremmat polttarit mitä mä osaisin edes kuvitella. Ootte ihania puspuss  ♥ 

5. Mitä et halua polttareidesi sisältävän?

Kaasoilleni olen jo sanonut, että EHDOTON EI on mikään käärmeisiin liittyvä! En pelkää mitään niin paljon kuin käärmeitä. Hyi!

En oikein keksi tähän muuta nyt mistä olisin niin ehdoton, mutta olisin kovin iloinen jos minua ei ihan kamalasti nolattaisi polttaritouhuissa. 

Luotan siihen, että kaverini tuntevat minut niin hyvin ettei minun tarvitse pelätä polttareideni sisältävän jotain ihan kamalaa mistä en pitäisi laisinkaan. 

Joo eiköhän tässä nyt tullu tarpeeksi taas haaveiltua :)

Nyt vielä haastan kertomaan unelmien polttareista :

Puzzle bride
                    

- Katriina1 kommentti:

  1. Jotain jo täällä:http://puzzlebride.blogspot.fi/search/label/polttarit
    aiheesta juttelinkin mutta voisin myöhemmin tällä viikolla vastailla sun kysymyksiin.:)

    VastaaPoista