Pages

sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Hääostoksilla Turussa

Oltiin eilen Antin kanssa Turussa ostelemassa hääjuttuja. Vitsit, että oli ihana ilma ! Niinkuin tänäänkin. Paistaispa aina aurinko... Se saa aina niin hyvälle mielelle. Ihan ei kuitenkaan saatu kaikkea mitä lähdettiin hakemaan. Hyviä löytöjä kylläkin, mutta vielä uupuu paljon askartelujuttuja. Jostain ne kuitenkin pitäisi seuraavan viikon aikana onkia, koska sovittiin kaasojen kanssa, että ensi lauantaina pidetään askartelutalkoot :) Noh eiköhän se järjesty jotenkin.Ensimmäisenä käytiin myllyssä sellaisessa kaupassa kuin Inspiraatio. Siellä oli aika kivasti askartelutarvikkeita ja todella hyvä asiakaspalvelu. Ostimme sieltä hopeaa glitteriä ja akryylimaalia. B A R -pahvikirjaimet tarttuivat myös matkaan. En ole ihan vielä varmaksi päättänyt miten koristelen ne, koska on niin monta kivaa ideaa koristeluun. Esittelen sitten lopputuloksen kun ovat valmiina.

Myllyn prismassa poikettiin myös hakemaan ystävälle tupaantulijaislahjaa ja siinä samalla sitten bongasin ihanan purkin herkkupuffettia ajatellen. Se oli sitten pakko napata mukaan, koska hintakin oli vain 6€ :)Myllyn jälkeen suunnattiin Ikeaan. Siellä oli niin paljon kaikkea kivaa ihanissa kevätväreissä. Nyt kuitenkin eletään hääbudjetilla niin oli pakko jättää keväthömpötykset sinne ja suunnata ajatukset vain häihin. Katsoinkin jo paljon juttuja valmiiksi mitä sitten haedaan sieltä juuri ennen häitä, mutta nyt ostoskoriin päätyi ihana sinkkisaavi, mintunväristä nauhaa ja silkkipaperia.

Doris ei oikein ollu mun kanssa samaa mieltä, että se näyttää söpölle saavissa. Se vähän otti nokkiinsa, mut kattokaa ny miten ihana hän on :)

Saavi tulee meidän drinkkibaarin eteen ja sinne laitetaan tarjolle lasipullo juomia kuten vichyä ja limppareita kera jääpalojen.

Nauhaa tulee meidän koristelujuttuihin... Esimerkiksi maitonkkiin, joihin tulee kukka-asetelmia. Kerron niistä sitten lisää kun saan ne maitotonkat.Hopea ja valkoinen silkkipaperi on Prismasta. Ja Ikeasta ostetuista silkkipapereista vain noita mintunvärisiä käytän. Näistä tehdään sellainen hapsuviiri-juttu meidän drinkkibaariin. Esittelen senkin sitten kun on valmis.

Ikean jälkeen mentiin Turun keskustaan, josta piti hakea Clas Ohlsonilta dymoteippia, mutta se oli loppu. Toivottavasti saan sitä huomenna töiden jälkeen Ukista jostain. Tigerista ostin pitsipaperia, mutta en kyllä vielä ostanut sitä jokaiselle vieraalle kun ajattelin ensin kokeilla onko se sopivan kokoinen paperi. Mielestäni se on ainakin kaunis. Täytyy vain vielä testailla mahtuuko siihen hyvin teksti. Ostin myös leimasimet jolla teen tekstit pitsipapereihin.
- Katriina


9 kommenttia:

 1. Aww! Turusta kyllä löytyy kaikkea ihanuutta! Ja ihana tuo koirakuva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin löytyy:) Ei malttanut vaan vielä ostaa kaikkea tänne pölyttymään ja tilaa viemään. Lähempänä hääpäivää sitten uutta reissua. hihhih, eikös olekkin.. :P Meidän söpöliini!

   Poista
 2. Ihania ostoksia. Voi Dorista! <3
  Inspiraatio on kyllä mahtava paikka. Voin suositella myös Presentoa Turun keskustassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihihh Doris on niin suloinen:) Joo tykkäsin kovasti! Ai en tiiäkkään sellasta paikkaa... Täytyy mennä tutustumaan, kiitos vinkistä :)

   Poista
 3. Tota sinkkisaavia ihastelin kans jo Ikeassa kahteenkin otteeseen :D Ei ainakaan vielä tarttunut matkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en malttanut jättää sitä sinne kun pelkäsin, että jos ne menee ennen kuin ehdin uudestaan käymään. :D

   Poista
 4. Hei mult saat sit yhen maitotonkan lainaksi ! :)

  VastaaPoista
 5. Hei mult saat sit yhen maitotonkan lainaksi ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Antti meinas et aleksil olis kyl niit ihan tarppeks, mut minkä kokoinen sul on? :PP

   Poista