Pages

torstai 12. maaliskuuta 2015

Lastenpöytä

Meidän häihin on näillä näkymin tulossa seitsemän lasta + juuri syntynyt vauva, jonka tytön isä nimitti minikaasoksi :D Pikkuiselle tehdään samanlainen mekko kun kaasoille. Oho nyt karkas ihan otsikosta, mutta olihan nyt minikaasosta kerrottava. Joo, mutta asiaan siis eli ajatuksena olisi tehdä näille meidän häidemme pienimmille vieraille lastenpöytä, jossa he sitten saavat rauhassa puuhailla. Meinataan myös hommata pöytään lastenvahti jotta lapsien vanhemmat saavat juhlia vähän rennommin. 


Kuva
Lastenpöydässä pitää olla kivoja viihdykkeitä jotta he jaksavat juhlia koko päivän. Olenkin jo vähän suunnitellut pientä puuhaa ja naposteltavaa heille.


Kuva

Kuva

Meinasin tehdä heille jokaiselle oman puuhakirjan jossa on häihin liittyviä pikku tehtäviä. Vähän vaikeampia tehtäviä vanhemmille lapsille ja pienimmille helppoja väritys tehtäviä. Ja koska puuhakirjaan tarvitaan värikyniä niin ajattelin laittaa jokaiselle kirjan päälle värikyniä sidottuna juuttinarulla niinkuin alla olevassa kuvassa.


Kuva
Jokaiselle tulee tietysti myös paikkakortti/muki johon ajattelin pillin lisäksi pistää vielä jonkun kivan koristetikun.


Kuva


Kivaa puuhaa lapsille on saippuakuplien puhaltelu, joten ajatuksena olisi laittaa jokaisen paikalle jotakin tällaista...


Kuva
Pihalle tulee sitten vielä jotakin kivaa puuhaa lapsille ja lapsenmielisille. Katsotaan mitä keksitään, mutta vitsit joku pieni pomppulinna olisi mahtava. 


Kuva

Kuva

Ajattelin laittaa pöydälle muutaman kertakäyttökameran ja lapun jossa olisi tehtävänä kuvata joitakin tiettyjä asioita illan aikana. Se voisi olla sitten vanhemmille lapsille hauskaa ajanvietettä, kun koittavat ottaa kuvia ja ruksittaa yli jo kuvattuja juttuja listasta. Tästähän voisi tehdä vaikka kilpailunkin heille, että ketä ensimmäisenä on kuvannut listassa olevat asiat niin saisi jonkun pienen palkinnon.


Kuva
Pöytään tulee myös jotakin juotavaa tarjolle ja pikku herkkuja kuten tikkareita ja suklaapatukoita. Ajattelin laittaa herkut tarjolle karkkikukka-asetelman muodossa ja juotavana voisi olla pillijuomia sinkkiämpärissä.


Kuva


Kuva
Tällaisia ajatuksia meidän lastenpöydästä. Mitäs mieltä te ootte?
Onkos teidän häihin tulossa lapsia? 

- Katriina


7 kommenttia:

 1. Näyttää todella hyvältä ja todella mahtavaa että ajattelette lapsia juhlissa näin paljon.... jos lapsilla ei ole kivaa juhlissä... ei ole kenelläkään :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oon niin innoissani meidän lapsivieraista:P ja haluan todella, että he viihtyvät juhlissa :)

   Poista
 2. Ihania ideoita, minä en ole vielä näin paljoa ehtinyt miettiä, mutta jotain olen jo lapsia varten kaavaillut. Meille on tulossa omien lapsien lisäksi n. 8 lapsivierasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihihi eikös :)) No onneksi sulla on vielä hyvää aikaa miettiä ja mä voin sitten antaa vinkkejä, että miten ohjelmat lapsille meidän häissä toimi :)

   Poista
  2. Niinpä. Kiitos, kaikki vinkit on aina tarpeen :)

   Poista
 3. Iso peukku minikaasolle :) Se ei pal virikkeiden pääl ymmärrä, taitaa tissi riittää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :P Joo mä luulen kans et minikaaso ei paljon muuta viihdykettä tarvii ku äitinsä :D

   Poista