Pages

maanantai 23. maaliskuuta 2015

Pöytäkoristeita osa 3, Pitsipaperit & lautasliinat

Jokaisen paikalle tulee tällainen pitsipaperi johon on leimasimilla painettuna Love is in the air. Pitsipaperit on Tigerista ostettu. Mielestäni ne olivat kauneimmat paperit mitä katselin. Pitsipaperien päälle tulee sitten mintun väriset lautasliinat. Ajattelin ensin, että ompelisin itse kankaiset lautasliinat, mutta kun ostin näitä paperiservettejä ihan vain kokeeksi, että miltä meidän pöytäkoristelut sitten hääpäivänä näyttäisi niin ihastuin niin näihin, että päädyin tähän ratkaisuun. Kuvan servetit ovat liian pieniä, koska Laitilasta ei löytynyt mistään mintun värisiä isoja servettejä. Oli vain nämä kahviservetit. Hääpäiväksi tulee siis isoja minttuisia lautasliinoja jotka sidotaan juuttinarulla keskeltä rusetin mallisiksi. Vitsit, että mä ihastuin tähän ideaan.

Hei saa vinkata jos joku tietää mistä löytyisi kivoja mintun värisiä servettejä? :) Seuraavaksi esittelen meidän pöytäkoristelun kokonaisuudessaan. 

- Kata

2 kommenttia:

  1. Oi onpas kiva idea tehdä lautasliinoista tuollaiset rusetit, oon miettinyt pääni puhki miten helposti saisi niistä näyttävän näköiset. Tämä voisi hyvin olla mahdollinen tapa! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ne on kyllä ihanat :) Ei muuta kuin rusetteja vääntämään :P

      Poista