Pages

maanantai 23. maaliskuuta 2015

Pöytäkoristeita osa 4, Kokonaisuus

Harmittaa näiden kuvien surkea laatu, mutta toivottavasti saatte jonkinlaisen käsityksen millaiselta pöydät sitten näyttävät hääpäivänä.Juuttikankaisiin tulee valkoiset pitsireunat ja maljakoihin valkoiset kukat, mutta muuten kokonaisuus näyttää tältä. Näiden lisäksi sitten vielä tietysti pöytänumerot ja menu&ohjelma lappuset. 


Juuttikankaan alle tulee valkoinen pöytäliina ja boolimukit toimivat samalla paikkakortteina. Pöytänumeroita ja lappusia joissa on ohjelma ja menuu alan suunnittelemaan seuraavaksi.

Missäs mallissa teidän muiden pöytäkoristelut ovat? (: Mulla oli viime viikolla vielä ihan hirveä ressi, koska tuntui etten saa mitään asioita päätettyä ja tehtyä.. Mutta nyt alkaa jo olemaan ihan hyvä fiilis askartelujen suhteen, että eiköhän kaikki ole ajoissa valmiina. En haluaisia kökkiä koko kesää sisällä askartelemassa, joten yritän tehdä mahdollisimman paljon tässä ennen kesää.

- Katriina

4 kommenttia:

 1. Näyttää ihanalta :) Täällä pöytäkoristukset vasta ajatusten tasolla, mutta niin saa onneksi vielä ollakin. Toivottavasti oon vuoden päästä tähän aikaan yhtä pitkällä kuin sä nyt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos:) Joo hyvä niin muuten sulla ehtisi menemään monta kertaa jo hermo siihen, että häätavaroita lojuu joka nurkassa :D

   Poista
 2. Ihanat noi pitsipaperit ja servetit yhdessä! :)

  VastaaPoista