Pages

keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Pöytäkoristelu

Nyt olen vihdoin saanut päätettyä pöytäkoristeet lukkoon. Mielipiteeni tuntuu muuttuvan kokoajan kaiken suhteen ja siksi on pitänyt tehdä nyt vain päätös, että nyt en saa enää vaihtaa mielipidettäni jotta saan aloitettua tekemään koristeita. Siksi päätinkin, että on hyvä esitellä nyt vähän ideoita meidän pöytäkoristeista, jotta en varmasti sitten ala muuttamaan taas mieltäni ....ainakaan kaiken suhteen :P



Kuva

Valkoisten pöytäliinojen päälle tulee tällaiset juuttikaitaliinat, jossa valkoiset pitsireunat.
Osa kaitaliinoista on jo hankittuna kun ostin niitä Save the date -messuilta todella edullisesti.


Kuva


Kukkasia oli ajatus itse vähän kasvatella, mutta saa nähdä mitä siitäkin sitten tulee. Jos ei tule mitään niin sitten haedaan kaupasta äkkiä jotain tilalle. Mutta siis valkoisia kukkasia esim. neilikoita olisi tarkoitus laittaa mintuiksi maalattuihin lasipulloihin. Olen antanut toiveen lähipiirille, että joisivat paljon Happy Joe siideriä ja toisivat sitten minulle pullot.


Kuva

Tällaisia pitsipaperi koristeisia lasipurkkeja olisi tarkoitus tulla myös maljakoiksi. Niin että pitsipaperi olisi mintun värinen ja minttuvalkoista narua ympärille.

Kuva

Kuva



Kynttiläpurkeiksi on kerättynä pilttipurkkeja ja lasipurkkeja, mutta niitä tarvitaan vielä lisää. Koristeeksi niihin olen ajatellut hopeaa glitteriä ja valkoista pitsiä.

Kuva

Jokaisen paikalle tulee valkoinen pitsipaperi johon on leimasimilla kirjoitettuna joku pieni teksti esimerkiksi Rakkautta ilmassa tai jotakin tällaista. 





Kuva

Pitsipaperin päälle tulee mintun värinen rusetin mallinen kangasliina. Jokaiselle tulee myös boolimuki joka toimii samalla paikkakorttina ja vieraslahja, mutta ne esittelen myöhemmin. Menu ja ohjelma -kortit ovat myös jo suunniteltuna. Ajattelin esittellä nekin sitten erikseen.


Nyt pitäisi vain päästä ostoksille, että voi askartelut kunnolla alkaa. Kaasoni ovat luvanneet tulla joku päivä tässä auttamaan minua askarteluissa niin, että olisi tarkoitus pistää kaikki vähän alkuun, jotta minun on helppo sitten jatkaa siitä. Esittelen sitten meidän askarteluita kunhan vain saadaan ne alkuun :)

-Katriina

4 kommenttia:

 1. Tosi kaunis tuo pitsireuna juuttikankankaassa! Ja Happy Joeta yritetään lipittää täälläkin ;) Kannattaa muuten olla tosi varovainen jos käyttää pilttipurkkeja tuikkukippoina koska ne räjähtää aika helposti. Varsinkin kun ne on niin pitkään käytössä. Ite yritän valita sellasia kippoja jotka ei kapene ylöspäin jotta se lämmin ilma ei pakkaannu purkkiin ja kasvata painetta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä ihastuin tohon pitsi ideaan heti kun näin sen:) hehehh, onneks se on hyvää! Nii joku muuki mua varotteli tost räjähtämisestä... Mä oon kyl poltellu kotona paljon pilttipurkeissa tuikkuja eikä vielä oo mikään räjähtäny mut täytyy nyt sit pohtii et uskaltaaks :D onks sulla räjähtäny? Ja mitä sä meinasit käyttää tuikkukippoina?

   Poista
  2. Mä en oo ite koskaan polttanu, niin ei oo omaa kokemusta. Oon vaan kuullu niin usealta taholta etten uskalla ottaa riskiä, mutta voihan se ihan hyvin toimiakin! En oo tullu vielä mihinkään lopputulokseen, mutta harkitsin sitä että jos purkeista tai pulloista leikkais sen kapenevan suuaukon pois tällä tavalla niin ei olis räjähtämisvaaraa :)

   Poista
  3. Vitsit mä oon niin pöllö tällaisten asioitten kans :D En osaa ikä varoa mitään etukäteen :D Ei oo käyny mielessäkään kyl ennen et ne vois räjähtää kun oon niitä niin kauan jo poltellu niin ettei ne ole edes kuumentunut :o Mutta hyvä kun kerroit et näin voi tapahtua niin tottakai pitää ottaa turvallisesti! Mä ehdottelenkin tolle sulholle et se sais tehdä tän ja mä sitten vaan koristelen... Kiitos tosi paljon vinkistä Laura:)

   Poista