Pages

tiistai 10. maaliskuuta 2015

Teippitarhan ostoksia


Tänään tuli postilaatikkoon Teippitarhan lähetys. Sieltä tuli ihania teippejä joita aion käyttää meidän vieraslahjoissa. Kerron niistä sitten lisää kunhan saan kaikki lahjojen askarteluun tarvittavat jutut. Alemmassa kuvassa kuitenkin vähän jo esimakua. 
Koristeltuja tuikkuja siis tiedossa.
Tilasin myös tällaista leveää chevron kuvioista teippiä jota ajattelin käyttää meidän kirkko-ohjelmiin. Katsotaan toimiiko se niinkuin ajattelin. Esittelen ne sitten myöhemmin jos onnistuvat.
Ja tällä ihanalla valkoisella pitsiteipillä koristellaan meidän kynttiläpurkkeja. Yhden jo testasinkin ja tykkäsin kovasti tästä ideasta. 

Tilasin myös hopeisia chevron karkkipusseja. Ne ja jo ennestään ostetut mintun väriset pussit tulevat meidän herkkupuffettiin.


Viimeisenä ostoksena ihanat paperipillit ! En osannut valita näistä kahdesta, joten tilasin molempia yhden paketin jotta voisin valita kotona kummat olisi kivemmat. Molemmat on niin kivoja etten osaa vieläkään oikein sanoa kumpiin päädyn. Onneksi tässä on vielä aikaa pohtia.


Paperipillit tulevat siis meidän boolimukeihin, jotka toimivat samalla paikkakortteina. Täytyy vain tilata niitä paljon lisää. Purkit ollaan saatu kaason siskolta jolla on pieniä lapsia. Sieltä tulee noita pilttipurkkeja vähän tiuhempaan tahtiin kuin jos me olisimme Antin kanssa alkaneet niitä syömään. Aika hommahan noissa on saada ne puhtaiksi, mutta jospas kaasojen kanssa sitten talkoissa hoidettaisiin ne kivasti ja sitten dymotellaan vieraiden nimet purkkeihin. Juhlapaikalla laitetaan sitten pillit purkkeihin. :D
Mitäs mieltä te ootte? :) Viikonloppuna me suunnataan Turkuun ostamaan askartelutarvikkeita niin saadaan se homma kunnolla käyntiin. 


- Katriina

4 kommenttia: