Pages

lauantai 25. huhtikuuta 2015

Askartelutalkoot pöytäkoristeiden parissa

Pakko kertoa tähän heti alkuun, että mä olen niin super onnellinen kaikista ihanista ystävistä ja läheisistä ympärillä! Aina saadaan apua kun tarvitaan. Eikä meidän tarvitse yrittää edes kahdestaan selvitä tästä kaikesta häästressailusta. Siis iso kiitos teille kaikille ihanille askarteluavusta, purkkien ja pullojen keräilystä, kuuntelemisesta ja neuvomisesta! Olette tärkeitä <3 

Sitten perjantaisiin askartelutalkoisiin, jossa oli tarkoituksena saada pöytäkoristelut hyvälle mallille. Aikamoinen tulos saatiin aikaiseksi, huh. Pullot ja purkit loppuivat kesken, joten ei ihan kaikkea saatu valmiiksi, mutta ei enää paljoakaan jäänyt. 
Kaaso S innostui leimailemaan pitsipaperit ja onneksi innostuikin kun jälki oli ihan priimaa. Sanoin kyllä moneen kertaan, ettei tarvitse tehdä enempää kun mun mielestä se on niin tylsää puuhaa, mutta niin ison pinon hän niitä teki, ettei mulle jäänyt paljoakaan enää leimailtavaa.
Kaaso R teki tosi ison homman lasipurkkien ja pullojen kanssa kun hän otti kaikista etiketit pois. 
Kaasot K ja A maalailivat meikkisienillä Happy Joe ja Carage pullot mintuiksi sitä mukaan kun niitä tuli pesusta. Niistä tuli niin hienoja! 


Kaaso V teki huikean määrän näitä hiletuikkupurkkeja. Minä sitten suihkutin päälle lakkaa, jotta hileet pysyisivät paremmin purkeissa. Näistä purkeista jotkut ovat niin korkeita, että ehdotin sulholle jospa hän lasileikkurilla vähän lyhentäisi niitä.Kaaso A teippaili pitsiteipin purkkeihin... Harmi kun näitä purkkeja oli ihan liian vähän, muuten ne olisivat varmasti valmiina kun niin näppärästi tämä sujui häneltä.

Jihuuuu, vieraslahjat saatiin kaikki valmiiksi. Niiden tekeminen alkoi olemaan jo lopuksi aivan kaaso J.n heiniä vaikka hän alkuun tuskailikin rusettien kanssa :D Vieraslahja "pisteellä" taisi käydä vähän jokainen ja alkuun tuntuikin ettei tuo iso kulho ikinä tyhjene, mutta tyhjenihän se! Kiitos myös siskoilleni ja ystävälleni Merille, jotka kävitte pyöräyttämässä muutamat vieraslahjat :)Me saimme pöytäkoristeet niin hyvään malliin, etten voi olla
muuta kuin iloinen. 

                                            -Katriina

7 kommenttia:

 1. Meillä ollut täällä tänään samanlainen meininki! Hienoja purkkeja teille tulossa :)

  VastaaPoista
 2. Meillä ollut täällä tänään samanlainen meininki! Hienoja purkkeja teille tulossa :)

  VastaaPoista
 3. Olette kyllä saaneet tehokkaasti ahkeroitua! Hyvä kyllä että sinulla oli apukäsiä, muuten olisi varmasti vierähtänyt tovi jos toinenkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä olin tosi yllättynyt miten paljon saatiin aikaiseksi :P vielä muutamat purkit kun saadaan kerättyä niin tulee pöytäkoristukset valmiiksi :)

   Poista
 4. Hei! Hienolta näyttää teidän askartelut :). Millaista maalia käytitte noiden pullojen maalaamiseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon :) Se oli Helmi kalustemaali kiiltävä ja värinä tiffany. Rautakaupasta ostettiin (:

   Poista