Pages

keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

MENU

Oltiin palaveeraamassa pitopalvelun kanssa maanantaina ja voi, että miten iloinen ja tyytyväinen mieli jäi. Kaikki onnistui mitä ehdotin ja moneen asiaan heillä oli antaa vielä hiukan parempia ideoita kuin omamme. Meillä on potrettikuvaukset heti vihkimisen jälkeen, joten pyysimme siihen väliin jotakin alkupalaa vieraille kun he odottelevat meitä. Toivoimme jotain pikku tortillawrappeja ja heillä oli heti antaa vaihtoehtoja mitä ne voisivat olla.. Päädyimme kala & kana wrappeihin, nam nammm. Wrappien kanssa tarjolle tulee sangriaa ja mehua.

Kun me saavumme juhlapaikalle sovimme, että sään salliessa nostamme maljat ulkona, jonka jälkeen siirrymme sisälle ja alamme ruokailemaan. 
Elikkäs meidän MENU:

Perunat
Kylmäsavulohirullat
Aurajuustokala
Kalatäyte ruisnappi
Munat & katkarapusalaatti
Piimäjuusto

Broileripastasalaatti
Salaatti eri astioissa: 
Salaatti&kurkku, Kirsikkatomaatit, punasipulia, fetaa, melonia ja krutonkeja

Pekoni lihapullat
Bbq possua
Yrttiperunat
Wokattuja kauden kasviksia

Saaristolaisleipää & patonkia
Voi & valkosipulilevite
Maito & kotikalja

Viinit & vesi pöytiin

Toivottavasti jännitys ei vie ruokahalua, meinaan niin odotan meidän namnam ruokailua :P Sovittiin pitopalvelun kanssa, että he kaataa ensimmäisen lasin viiniä ja sitten jättävät pullot pöytiin. Sitten sovittiin kakkukahveista ja se olikin minulle niin unelmien täyttymys kun pitopalvelun täti kysyi minkälaista kakkua olin ajatellut ja sitten selitin, että sellaista liukuvärjättyä kerroskakkua ja näytin kuvaa siitä niin hän heti kertoi, että onnistuu. Minä sitten, että mitä ihan oikeasti teette meille kerroskakun???? Joo o kyllä kaikki onnistuu kun vähän googlettelee :D Voi, että en meinannut penkillä pysyä kun tajusin, että tosiaan saadaan se haaveilemani mintun värinen kerroskakku!!

Tällaiset inpis kuvat annoin heille kakusta


Kuva


Kuva


Kakun lisäksi hän ehdotti vielä, että he tekisivät sydänkeksejä mintulla kuorutteella. Se passasi meille oikein mainiosti kun kerta tulee se karkkipuffet niin keksithän siihen tuovat hyvän lisän. Eli kyllä kaikkien pitäisi saada suut makiaksi. :) Sitä mitä haluttiin kakkuun täytteeksi en vielä paljasta kun tiedän miten paljon häävieraitamme seuraa blogiani, niin jää sitten jotakin yllätystäkin.

                                   Terkuiiiin, Kata

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti