Pages

torstai 23. heinäkuuta 2015

POLTTARIT!!!

Hipheiii, polttarit on vihdoin takana! Ei tarvitse enää jännitellä niitä :D On vähän kestänyt, että sain aikaiseksi kirjoitella niistä tänne. Ensimmäiset kaksi päivää polttareiden jälkeen olin niin väsynyt, etten jaksanut ja sitten tulinkin kipeäksi.. Pieni kesäflunssa päällä vielä tälläkin hetkellä! Hemmetti justiinsa nyt  kun pitäisi päästä kunnolla liikkumaan.. Rutistamaan vielä viimeiset kilot pois, jotta hääkunto olisi viimisen päälle :P Noh pidän peukkuja, että menee viikonlopun aikana ohi niin maanantaina sitten taas täydessä terässä!

Mutta nyt niihin polttareihin :P Elikkäs me ollaan joka vuosi kaveriporukalla käyty sellaisilla pikkuisilla maalaisfestareilla kun Karjurock. Ja tänäkin vuonna oltiin kovasti menossa.. Antti oli hakenut mulle ja itselleen kahden päivän liput. Oltiin sovittu tyttöjen kanssa, että he tulevat tähän meille aloittelemaan ja suunnataan puoli kuuden bussilla Karjurockkiin. Mä olin ollut täysin vakuuttunut, että mun polttarit alkaa perjantaina ja olin niin malttamaton kun tyttöjä ei kuulunutkaan heti aamusta! Pakkailin tavaroita valmiiksi mitä ajattelin, että voisin tarvita : D kyllä.. Olen vähän malttamaton. Noh, sitten vain odotin ja odotin. Kunnes vihdoin ensimmäinen kaasoistani saapui. Aloin piinaamaan häntä tietenkin heti, että miksei mitään tapahdu.. En jaksaisi enää odottaa! Paljasta nyt jo hemmetti, että alkaako ne nyt. No eipä se tietenkään mitään kertonut, naureskeli vain kyselyjäni! Törkeää :D Sitten tuli loppu porukka, jossa oli kolme kaasoani lisää. Heillä oli mukana kaiken maailman patjoja ja aamupala tarvikkeita. Ja kaaso V alkoi täyttämään patjaakin niin, että pääsisi siihen sitten yöksi.. Minä sihisin kiukusta, että lopettakaa nyt jo hyvät ihmiset, että kyllä mä tiedän, että ne polttarit alkaa ihan just. Ja he vain vakuuttelee et pyh pyh.. väärässä olen. Kello läheni puolta kuutta ja tytöt sanoivat, että nyt pitää pakata Karjurock tavarat mukaan ja lähdetään. No pikkusessa ihmetyksen vallassa sitten pakkasin Karjurock kassini täyteen juotavaa ja lähdettiin lampsimaan pysäkille. Lähetin pysäkiltä viestin sulholle, että vittu kun vituttaa :D:DD Olin niin vihainen, että ei  hitsit me oikeasti mennään Karjurockkiin ja taas polttari jännitys siirtyy viikolla eteenpäin! No sitten heräsi vielä toivo, että josko kuitenkin joku tulisi hakemaan meidät tästä ja veisi jonnekkin viettämään polttareita. Ei eihän niin sitten käynyt, vaan festaribussi kaartaa pysäkille ja otti meidät kyytiin. Kaaso V avoi perinteisen snapsipullon ja siinä sitten huikkailtiin ja oli pakko myöntää itselle, että nyt me sitten mennään Karjurockkiin.

Mutta eiiii! Tytöt olivat panostaneet oikein kunnolla huijatakseen minua. :D Bussi pysähtyi Kalannin pysäkille ja jäi siihen toviksi. Kuski vilkuili meitä peilin kautta ja ihmettelin, että mitäs tässä nyt tapahtuu? Mietin, että voisiko polttarit alkaa nyt, että lisää polttariseuruetta liittyisi tässä vaiheessa joukkoon! Ketään ei kuitenkaan näy missään ja kuski vain vilkuilee! Sitten kysyin kaaso A.lta, että mikäs tämä homma nyt on?? A siihen sitten, että noh sulla alkaa nyt polttarit ja kaikki yhteen ääneen, että nyt mennään! Me jäädään tähän! Shokkihan se sitten oli, että eiiii ei ne nyt voi alkaa apua ei en mä kestä, eii ei ei me nyt voida jäädä Kalantiin! Ja ei muuta kun mut revittiin ulos ja sieltä juoksi vielä yksi kaasoni vastaan skumppapullon kanssa ja siinä sitten mun annettiin hetken sulatella asiaa ja nautittiin kuohuvat. Kyselin kokoajan, että missä ihmeessä on vielä yksi kaasoni ja tytöt sitten, että nyt on Kata sitten sellainen homma, että he on järjestänyt ja miettinyt kaiken, että tässä kohtaa mun pitää lopettaa kyselyt:D Lupasin kauniisti, mutta eihän sitä kestänyt sekunttiakaan.. Pää oli täynnä kysymyksiä ja vatsa perhosia. Vitsit, että oli jännää! Kuvista varmaan välittyy miten yllätetty olin ja samalla niin täpinöissäni :D vitsit, vihdoooin! Skumppailujen jälkeen lähdettiin autojen kanssa liikkeelle, siellä oli siis kaksi kuskia ja autoa odottelemassa meitä. Mun silmät sidottiin ja ajeltiin huijaus reittejä, jotta tipuin kärryiltä missä mennään. Noh kun sain aukaista silmät niin tajusin olevani kotipihassa. Sain listan käteen mitä mun pitää pakata ja viis minuuttia aikaa. Voin kertoa, että pikkasen helpotti kun melkein kaikki oli valmiina. Silti pikku tärinöissäni unohdin listalta mustan mekon ja meikit. Sain antaa Antille viimeiset pusut ja sitten taas startattiin ja silmäni sidottiin. Tajusin autossa, että unohdin mekon niin tytöt soittivat toiseen autoon, että he menevät hakemaan sen. Ja me ajeltiin taas huijaus reittejä määränpäähän.

Määränpäähän kun päästiin, en saanut ottaa huivia silmiltä vaan kaaso A ja K taluttivat minua hetken matkaa. Kun tytöt poistivat siteen silmiltä tajusin olevani kaaso V.n mökillä. Näin viimeisenkin kaasoni. Molemmat siskoni, äitini ja kaksi meidän perhe ystävää. Minut toivotettiin tervetulleeksi morsiussaunaan ja lempiartistini Kaija Koo alkoi soimaan taustalla! Sitten taas skumppailtiin, mun lemppari kuohuvalla J.P Chenet ice editionilla. ! Nam. Jonka jälkeen kerrottiin, että sauna on kuuma ja nyt lähdetään hakemaan sitten uikkareita päälle. Kun saimme vietyä tavarat mökkiin ja vaihdettua biksut päälle niin kokoonnuttiin terassille ja sain ensimmäisen tehtävän. Mun piti hakea mökin takaa itselleni kulkuväline. Ja mitäpäs muutakaan siellä odotti kuin sup -lauta kertaa kaksi. Hain omani ja kaaso S haki toisen ja ei muuta kuin kokeilemaan. Vesi oli ihanan lämmintä ja aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta. Voi, että kun oli morsiamen hyvä olla. :)Suppailujen jälkeen mua pyydettiin saunaan ja sinne tulikin aluksi kaikki kun kaaso V kertoi perinteisiä morsiussauna ohjeita. Voi kun he oli laittanu sen hienoksi. Kaaso J oli ollut lämmittämässä saunaa äitini kanssa sinä aikana kun minä luulin meneväni Karjurockkiin ja istuttiin festaribussissa :D Ensimmäisenä saunoin "mammojen" kanssa ja kaasot uiskentelivat ja nauttivat auringosta. Sain paljon hyviä ohjeita avioliittoon samalla kun minua vihdottiin. (Kiitos papalle ihanista vihdoista!)  ja kyllähän he tietävät mistä  puhuivat, koska kaikilla pitkä avioliitto takana. Parempi kuunnella heitä, niin saadaan Antin kanssa pitkä ja hyvä avioliitto <3 Käytiin välillä uimassa ja sitten minua pyydettiin avaamaan ponnari ja mentiin takaisin saunaan. Sain jauhoja, kananmunia, suolaa ja olutta päähäni. En nyt ala availemaan sen enempää näitä kun varmasti suurin osa lukijoista tietää nämä hommat, mutta tässä linkki jossa kerrotaan morsiussaunasta jos joku ei ihan ymmärtänyt miksi jouduin istumaan havujen päällä ja sain kananmunia päähäni :D       -> Ohjeita morsiussaunaan


Jossakin kohtaa morsiussaunaa annettiin mulle uusi tehtävä, että mun pitäisi käydä keräämässä kiviä niin paljoin kun mulla on ollu ihastuksia. Mä hain ne sitten laiturille, jonka jälkeen mun piti heittää mielestäni kaikki vanhat heilat. Kivet lenteli veteen ja aina piti sanoa nimi ennen kuin heitti. Onneksi mulla ei kovin pitkä lista tässä ollut :D Varsinkin kun äiti oli paikalla.. Ois voinu mennä vähän kiusalliseksi, mutta onneksi äiti on yhtä rempseä kun minäkin. 

Sitten vielä vähä saunoiltiin ja kun oltiin peseydytty, mulle kerrottiin, että pitäisi laittaa rennot vaatteet päälle ja tulla takaisin mökin baariin. Jossa odotti ihana viinaa ja juustoja osio morsiussaunasta! Onneksi pöytä notkui kaikenlaisia ihania lempi herkkujani joten syötiin masut täyteen ja nautiskeltiin vielä hetki ihanasta kesäillasta. Jonka jälkeen oli mentävä nukkumaan, koska aamulla oli kuulemma aikainen herätys. Minä taisin nukkua yhteensä jonkun tunnin verran pikku pätkissä.. Ja kaasoja oli myös kovasti jännittänyt seuraava päivä joten hekin olivat kaikki nukkuneet huonosti.
Harmi kun ei tullut sellaista kuvaa, missä olisi näkynyt kaikki tarjoiltavat, mutta tässä osa ihanista herkuista! Laitan seuraavan päivän hommat omassa postauksessaan :P

                                                       Terkuin, Katriina

2 kommenttia:

  1. Kuulostaapas hauskalta! Mäki olin iha hermostuksissa ennen polttareita ja sit ku tajusin mist on kyse, ni kyl nauratti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hihihi:) Oli kyllä ihan huippua!! ja voi sitä hermoilun määrää ennen ja se hetki kun tajuaa, et hitto nyt ne alko :D

      Poista