Pages

tiistai 18. elokuuta 2015

Hääpaikan koristelut - osa 1 istumajärjestyskartta & pöytänumerot

Vitsit miten vaikea päättää mistä aloitan häidemme purkamisen :D Kuvia mulla ei ole vielä kuin iha pikkuinen osa, joten ajattelin kertoa näin alkuun koristeluhommat ja sitten siirtyä vasta itse päivään. 

Meidän juhlapaikka oli siitä aivan loistava, että sinne sai mennä jo maanantaista lähtien laittamaan paikkoja kuntoon! Joten missään kohtaa ei tullut kamalaa paniikkia, ettei ehdittäisi. Meillä oli hirmuisesti apujoukkoja kokoajan auttamassa! Ollaan siitä niin kiitollisia! Saatiin kaikki aina todella ripeästi valmiiksi kun oli monta kättä tekemässä. Maanantaina käytiin heti aamupäivällä laittamassa pöydät järjestykseen niin, että löytyi istumapaikka 160 + hääparille. Huh siinä oli venkslaamista. Saatiin kuitenkin kaikille paikka ja mentiin suunnittelemaan istumajärjestys. Siinä vierähtikin aikaa, että saatiin varmasti jokaiselle hyvä paikka, että kaikki viihtyisivät. Mielestämme onnistuimme tässä oikein loistavasti. Pöytäryhmiä tuli yhteensä 12 + hääparin oma pöytä. Maanantaina askarreltiin sitten istumajärjestyskartta mun toimesta ja Antti teki hienot pöytänumerot.


Istumajärjestyskartan tulostin ekokartongille ja laitoin juutttinarulla ja pyykkipojilla kiinni eurolavaan. Pahoittelut surkeista kuvista, mutta kun tajusin ottaa kuvan kaikesta vasta perjantai-iltana ja silloin kädet tärisivät jo niin kamalasti jännityksestä, ettei kuvien laatu ole kovin kaksinen :D
Pöytänumeroista ei näköjään ollut tullut yhtään kuvaa, joten oli pakko vähän zoomailla pöytäkuvista :D Vitsit sentään kun oon laiminlyönyt pahasti hääpaikan koristeiden kuvailut... Noh toivotaan, että kuvaajalla olisi jotain ihania kuvia koristeista. 


                                                                   -Kata

2 kommenttia: