Pages

maanantai 7. syyskuuta 2015

Liebster award


Niille lukijoille tiedoksi, jotka eivät vielä tiedä tästä Liebster awardista mitään niin tällainen siis kiertää nyt blogimaailmassa. Sen tarkoituksena on tuoda blogeja lukijoiden tietoisuuteen. Minulle tällaisen palkinnon antoi ihanat Always walk beside you -blogin Susanna ja Tyttö sekä hän -blogin Laura. Kiitoksia tytöille ja te lukijat menkäähän kurkkimaan heidän hääsuunnitteluja.. Ihania ideoita molemilla :)

Säännöt

1. Kiitä palkinnon antajaa ja linkkaa hänen blogi postaukseen
2. Laita palkinto esille joko postaukseen tai sivupalkkiin
3. Vastaa palkinnon antajan esittämään 11 kysymykseen
4. Nimeä 5-11 blogia, jotka mielestäsi ansaitsevat palkinnon ja 
joilla ei vielä ole hirveästi lukijoita
5. Tee uudet 11 kysymystä, joihin palkitsemasi bloggaajat 
vastaavat
6. Lisää säännöt postaukseen
7. Ilmoita palkitsemillesi bloggaajille palkinnosta ja linkkaa oma 
postauksesi, jotta he tietävät mistä on kyse.


Tässä ensimmäisenä Lauran kysymyksiin vastaukset 

1. Miksi aloitit bloggaamisen?

No siksi, että olen häähullu! Olin läheisteni mielestä liian intona kaikesta... Joten ne ei jaksanu hössöttää mun kanssa, niin oli pakko päästä purkamaan hääintoilua jonnekkin. Olin lukenut paljon hääblogeja ja haaveillut omastanikin, mutta en kuitenkaan uskaltanut. Viimein kun uskalsin sanoa ääneen lähipiirille aikeistani he kaikki kannustivat hääblogin pitämiseen, joten siitä sain rohkeutta :P

2. Mikä on parasta bloggaamisessa?

Parasta on saada kuulla lukijalta, että ideoistani oli hyötyä 
hänellekkin. :)

3. Ajatteletko lukijoita kirjoittaessasi blogia?

Ajattelen, on ollut kiva huomata miten paljon ihmisiä käy lukemassa juttujani. 

4. Minkä yhden esineen pelastaisit kodistasi tulipalossa?

Olen niin huono tekemään päätöksiä, että varmaan jahkailisin sitä niin kauan, etten lopulta ehtisi ottamaan mitään mukaan kun joku jo pelastaisi mut palolta.. :D Noh näin kun on aikaa miettiä ilman pelkoa niin varmaankin pelastaisin tietokoneen! Koska siellä on meidän kaikki kuvat. Ne on mulle tärkeitä!

5. Mihin ihastuit puolisossasi ensimmäiseksi?

hmmm mitenhän sen selittäisi :D En taida osata selittää sitä 
niin, että muutkin ymmärtäisi..  Mutta siis siihen, että se oli vähän "pahis" ei siis sillä tavalla, että olisi mitää rötöstelly tai ollu tyhmä. Vaan siis sillä tavalla, että se ei tosiaan ollut tossun alle laitettava vaa omat jyrkät mielipiteet omaava kunnon mies! Muistan kerran pienessä sievässä selittäneeni tätä Antin hyvälle ystävälle ja hän ainakin ymmärsi mua, joten toivottavasti tekin :D 

6. Mikä on puolisosi ärsyttävin piirre?

Se, että se sanoo kaikkeen AINA ensin EI!

7. Mikä oli häiden järjestämisessä parasta.

En osaa sanoa parasta... Yleisesti se hääkuplassa eläminen kaasot ja lähipiiri tukena aina auttamassa :P Niin huippua! Tunteellisinta oli häämekon osto. Se oli ihana päivä! 

8. Mikä on paras muistosi lapsuudesta?

Oivoivooi.. Ei tällaiselle jahkailijalle sovi näin paljoa mikä oli paras kysymyksiä :D 

Muistelen mun lapsuutta usein! Kaikkien pitäisi saada sellainen lapsuus mikä mulla, Emmillä ja Iidalla oli. Meidät kasvatettiin suurella rakkaudella, lämmöllä ja turvallisella kodillla. Meidän ympärillä oli ja on vieläkin iso turvaverkosto ja vietettiin paljon aikaa ystäväperheiden kanssa. Reissattiin, mökkeiltiin ja käytiin laskettelemassa tehtiin kaikkea kivaa hyvällä porukalla. Tärkeää oli aina, että meidän perhe edusti yhdessä. 

Nyt kun alkaa olemaan mielessä omien lapsien hankinta niin olen usein tässä lähiaikoina miettinyt sitä, että onko musta yhtä hyväksi vanhemmaksi kun mun vanhemmat on.  Osaanko mä antaa lapsilleni niin hyviä elämän ohjeita kun olen omilta vanhemmiltani saanut, osaanko auttaa heitä kun he kohtaavat isoja kuoppia elämässään niinkuin mun vahemmat ovat auttaneet minua tai pystynkö asettamaan heidät aina ykkössijalle niinkuin vanhempani ovat laittaneet minut ja sisarukseni. Kun olen täysin varma, että pystyn tähä kaikkeen sitten on aika hankkia lapsia.

Tästä päästään siis siihen, että paras lapsuusmuistoni on äidin ja isän rakkaus. Se, että he jokapäivä muistivat tuoda ilmi sen miten tärkeitä me olemme heille ja tekivät kaikkensa, että meillä oli hyvä olla.

9. Mikä oli lempiaineesi koulussa?

Liikunta ja käsityö

10. Lukeeko puolisosi blogiasi?

Silloin tällöin käy kurkkimassa :D

11. Jos olisit yksi Lumikin kääpiöistä, olisitko Viisas, Jörö, Lystikäs, Unelias, Ujo, Nuhanenä vai Vilkas? Miksi?

Luultavasti vilkas.. :D Se kuulostaa eniten multa, en nyt kyllä muista yhtään millaisia he olivat joten en osaa sen enempää perustella.


Ja sitten Susannan kysymykset 

1. Kuvaile jokin elämäsi huippuhetkistä

Huippuhetkiä on paljon! Mutta yksi oli ainakin se kun saatiin meidän tämän hetkinen asuntomme rempattua valmiiksi. Oli mahtava fiilis siitä, että meillä on nyt ikioma ensimmäinen asunto ja se oli vaatinut paljon työtä ja turhautumista. Vihdoin se oli valmis ja saatiin vain nauttia siitä miten kauniiksi ja meidän näköiseksi kotimme saimme. 

2. Kuka on roolimallisi ja miksi?

Apua ei mulla kyllä taida olla varsinaista roolimallia.. Ihailen kyllä monia ihmisiä, mutten nyt oikein tiedä ovatko he oikein roolimalleja.. :) 


3. Mikä hääsuunnittelussa on ihaninta?


Ihaninta oli se kun loppuvaiheessa Anttikin oli jo niin innoissaan mukana kaikessa. 

4. Entä kamalinta?

Ihan järkyttävä stressi lopussa, että saadaanko kaikki valmiiksi. Onko kaikki niinkuin haluan, millainen sää on jne.


5. Millainen olisi unelmiesi asunto?


Antin rakentama <3 Harmaa valkoinen kivitalo. Ainakin kaksi kerroksinen. Iiiso piha, jossa on poreallas ja viihtyisä terassi, jossa voidaan viettää aikaa ystävien kanssa. Sisustuksenkin olen jo melkein täysin suunnittellut... Seuraavaksi ajattelinkin ruveta koiranpentu-ilmeella kinuamaan tätä projektia Antilta. Katsotaan kuinka kauan siihen menee :P


6. Paras vuodenaika ja miksi?Ennen rakastin talvea, koska silloin on lempipäiväni joulu ja oli paljon lunta ja sopivasti pakkasta lumileikkehin. Mutta nykyisin täällä etelässä on talvet niin kaukana talvesta, ettei se ole enää lempi vuodenaikani. Voi kumpa voisi muuttaa aina talvikaudeksi Leville.

Sitten aloin tykkäämään hulluna kesästä. Silloin on paljon mukavia tapahtumia ja juhlia. Kelit helli ja sai maata rannalla . Sekin tuotti pettymyksen, koska kelit olivat usein niin arvaamattomat.

Joten nykyisin on pakko sanoa, että paras vuodenaika on syksy! Rakastan sitä kun illat pimenevät ja saa luoda tunnelmaa kynttilöillä ja sisustusvaloilla. Saa käpertyä vilttien alle juoden jotakin lämmintä ja katsella elokuvia kulta kainalossa. Ei ole kiire minnekkään kun kesän hulinat ovat jääneet taakse. On aikaa vain olla ja nauttia siitä mitä on. 


7. Mikä on mielestäsi paras ikä mennä naimisiin?

Iällä ei ole merkitystä. Silloin kun tietää, että hän kenen kanssa olet menossa naimisiin on parasta mitä maailmalla on antaa. 


8. Mikä on mielestäsi paras jälkiruoka?


Aurajuusto

9. Minne haluaisit matkustaa ja miksi?


Jenkkeihin! Laitettiin muistutus siitä meidän olkkarin seinällekkin tapetin muodossa, ettei unohdettaisi  haaveilla siitä. Tarkoitus on suunnata sinne vielä ennen lapsia :P No siksi, että siellä on kaikkea mitä me haluttaisiin nähdä!


10. Oletko unelma-ammatissasi? Jos et, mikä se olisi?

EN. Olen siis työtön tällä hetkellä..  En osaa vielä sanoa, toivottavasti olen matkalla sinne. 


11. Mikä on parasta hääbloggaamisessa?

Siihen vastasinkin jo Lauran kysymyksissä.


Huhhuh.. Aika vaikeita kysymyksiä tytöt olivat esittäneet. Hetki meni näitä miettiessä. Nyt tässä kohtaa pitäisi nimetä 11 blogia, mutta kun tässä on nyt käynyt niin, että melkeimpä kaikki lukemani blogit ovat jo saaneet Liebster awardin niin, jospa nyt teen niin, että pistän tähän listan mun lemppari hääblogeista, jotta voitte mennä tutustumaan :) En viitsi piinata heitä uusilla kysymyksillä...

#taijanne15

Jotain rock 'n' rollia

Bussikuskin morsian

Marrasmorsiamen mietintöjä

Miehensä vaimo
                                       Terkuin, Katriina

2 kommenttia:

  1. Taas löytyi kivaa luettavaa tämän postauksen ansiosta, kiitos siitä ja että luet minun blogiani :) Sinunkin blogi on kyllä yksi minun eniten lukema, kävin taas ihastelemassa kaikkiea ihanaa mitä teidän häissä on ollut:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :)) Oi miten kiva kuulla! Kovasti jo haluaisin alkaa kertomaan häistämme, mutta odottelen vielä kuvia... Eiköhän ne piakkoin tule :)

      Poista