Pages

torstai 28. tammikuuta 2016

Nam nam burgerit!Meidän yöpalasta kerroinkin jo ennen häitä, tästä voit mennä lukemaan siitä. Olin tosi innoissani tästä ideasta ennen häitä ja häissä se vasta vahvistui. Voi vitsit miten huikea idea! Burgerit olivat ihan älyttömän hyviä ja vaunu oli niin suloinen pikku open kylttinsä kanssa!

Kuulin pelkästään kehuja meidän vierailta ja itsekin maistoin ja totesin, että jopas oli maukas. Jotkut vieraat innoistuivat hakemaan jopa neljättä kertaa burgerin itselleen illan aikana  :D Mikäs siinä kun kerta maistui ja ne oli maksettu niin hyvä vaan, ettei mennyt hukkaan!

Tää toimi juuri niin kuin ajattelin, että ei tehty numeroa siitä eikä se keskeyttänyt tanssia ja juhlintaa vaan jokainen kävi hakemassa oman burgerin juuri silloin kun nälkä yllätti!

Kuva Jonna Helin Photography
Mulla ei ole mitään muuta kun kehuja Western Grillerssien pojille! Toivottavasti päästään nauttimaan teidän hamppareita muidenkin juhlissa ja jos me vielä järjestetään jotkin juhlat niin varmasti otetaan heidät uudestaan valmistamaan maukkaat burgerit vieraille. 

Nyt kannattaa tarttua tilaisuuteen ja varata Western Grillers teidänkin häihin yöpalaksi! Et tule katumaan, voin kertoa ;)

- Kata

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti