Pages

maanantai 22. helmikuuta 2016

Kaikki kiva päättyy aikanaan

Niin kuin tämä mun ihana rakas pieni hääbloginikin 

Olen tainnut nyt kertoa aivan kaiken meidän häistämme, joten se tarkoittaa sitä, että on siis aika lopettaa hääbloggaaminen! Hö :( En vain millään halua sitä vieläkään ymmärtää, että se meille niin tärkeä ja ihanin päivä ikinä on jo takana päin. Eikä enää ikinä saada sitä viettää uudelleen... Jos aikamatkustus olisi mahdollista palaisin aivan varmasti sinne aina uudelleen ja uudelleen. 

Nyt pitää lopettaa sen asian surkuttelu, että meidän häät on jo ohi ja alkaa iloitsemaan siitä, että voi vitsit miten täydellinen hääpäivä meillä oli  Ja onneksi meillä on meidän häävideo, jonka avulla voidaan aina palata muistelemaan sitä niin rakasta päivää. 


Kuva Jonna Helin Photography
On siis tullut aika kiittää teitä kaikkia ihania lukijoita, joita ilman olisi aivan turha edes pitää blogia! Te olette todella tärkeitä  Ihanaa että olette pysyneet matkassa vaikka mulla olikin välillä vähän hidasta tuo postaustahti... Ja olen iloinen siitä, että olette vinkanneet mulle, että mun ideoista on ollut hyötyä muillekkin hääpareille! Se oli juuri tässä blogin pitämisessä kivointa, että voisi olla hyödyksi muille. Aion jättää tämän blogin tänne vielä, jotta jatkossakin uudet hääparit löytäisivät tiensä tänne ja ehkä saisivat joitakin hyödyllisiä vinkkejä! Ja mulle tosiaan voi pistää tänne vielä kommenttiakin, jos tulee vaikka jotakin kysyttäävä niin pyrin käymään täällä myös vastailemassa. 

                                 
Kiitos ja kumarrus!Kuva Jonna Helin Photography

 Rakkaudella, Katriina


16 kommenttia:

 1. Kiitos ihanasta blogista! Tätä on ollut ilo seurata. :)

  VastaaPoista
 2. Täältä myös iso kiitos blogistasi! Yksi lemppareistani ollut :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos sinulle ihanasta blogista ja kaikkea hyvää tulevaisuuteen. <3

  VastaaPoista
 4. Iso kiitos blogista, on ollut kyllä aivan ihana.
  Ja kiva että jatkat bloggaamista niin voi seurata kuulumisia sieltä :)

  VastaaPoista
 5. Hhiihii <3 Kiitos! Ja juu sinne vaan seurailemaan :P

  VastaaPoista
 6. Kiitos ihanasta blogistasi! Sitä on ollut ihana seurata. :) Miltäpä kuulostaisi blogin loppumisen (ja uuden blogin aloittamisen) juhlistaminen karkeilla? Järjestän blogissani karkkiarvonnan! http://elamanipaivamedarinsp.blogspot.fi/2016/02/300-postaus-karkkiarvonta.html

  VastaaPoista
 7. Thank You for such amazing information. This is one of the best sites which provide all the details of related topics.
  Examhelpline.com

  VastaaPoista
 8. This is good for sharing with us good information of this best site.
  Examhelpline.in

  VastaaPoista