Pages

torstai 11. helmikuuta 2016

Kiitosilta


Pohdittiin heti häiden jälkeen tai oikeastaan jo ennenkin, että järjestetään sitten kiitosilta kaasoille ja bestmaneille! Jossa meidän piti sitten tuhota häistä jääneet juomat ja samalla katsottaisiin meidän häävideo... Mutta meidän "hääporukka" oli niin hurjan iso, että oli tosi mahdotonta saada sopimaan kaikille sama päivä niin pian häiden jälkeen. Sovittiin sitten ensimmäinen sellainen päivä, joka oli kaikilla vapaa ja sehän oli puoli vuotta häiden jälkeen... No mitäpäs sillä niin väliä. Ainut oli vaan, että loput hääjuomat on kyllä tullut juotua aikoja sitten! :D Onneksi mun vanhemmat meni justiinsa sopivasti käymään Virossa, joten he toivat uuden satsin meille nautittavaksi.

Katsottiin aluksi puolentoista tunnin video meidän häistä, jonka jälkeen tarjolla oli sapuskaa! Tomaatti-mozzarella-pesto -patonkeja, kanatortilloja pikkupaloina, kalaruisnappeja, M&M keksejä ja salmiakki juustokakku.Tehtiin tietty samaa boolia kun häissä oli tarjolla!
Oli kiva kerääntyä vielä kerran koko porukalla meille ja muistella mitä kaikkea sinä päivänä ehti tapahtua.... Oiihhh niin ihania muistoja ja niin ihana häävideo <3 
Meidän piti antaa jo häissä heille kiitoslahjat ja oltiinkin roudattu ne sinne juhlapaikalle, mutta piilotettiin ne niin hyvin, että unohdettiin itsekin koko lahjat... No seuraavana päivänä sitten lahjottiin heidät.

Kaasot saivat hopeat meikkilaukut, jossa oli sisällä kosmetiikkatuotteita ja kaikki tietysti hääväreissä :D Ja bestmanit saivat sinkkiämpärit herkuilla ja niistäkin osa hääväreissä!´ Harmillisesti en löydä mistään kuvaa kaasojen lahjoista, en yhtään tiedä mihin ne on mennyt kun kyllä mä ne kuvasin silloin, mutta tässä nyt nämä bestmanien lahjat kuitenkin!

- Kata

2 kommenttia:

  1. Ihana idea muistella päivää ja viettää kiitosiltaa häiden jälkeen. Ja todella herkullisen näköistä ruokaa! Meillä on ensimmäinen hääpalaveri maaliskuun alussa kaasojen ja toisen bestmanin kanssa, joten jotain tämän tyylistä naposteltavaa valmistellaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sitä päivää on aina niin kiva muistella, joten tää oli tosi kiva idea muistella porukalla :) oioi, niin kaipaan jo just tollasia hääjärjestely iltoja :| :D Kumpa pääsis ajassa takaisin :D hehe.. Noh nmutta nauttikaa te vielä joka hetkestä! <3

      Poista