Pages

torstai 11. helmikuuta 2016

Vanhemmille kiitoslahjaksi Ifolor kuvakirja


Haluttiin muistaa meidän molempien vanhempia, koska he tukivat rahallisesti niin isosti meidän juhlia. Pohdittiin sitä sitten pitkään, että mikä olisi sellainen kiva muisto meidän häistä, mutta myös samalla kiva kiitoslahja... Sitten keksittiin, että no Ifolorin kuvakirjat, ovat kyllä ihania ja siinä sitten samalla he saisivat meidän kaikki hääkuvat! 

Kun sitten aloin tekemään niitä, niin pakko kyllä mainita tässä kohtaa, ettei se mene ihan niin kuin mainoksessa kerrotaan, että nips naps ja sitten on valmis :D Varmaan viikon väänsin kirjoja, koska se oli iha pirun hidasta hommaa... Noh onneksi lopputulos palkitsi työn.

Paketoin kirjat ja päälle haluttiin vielä laittaa kortit joihin sitten kirjoitettiin:  Kiitos, että mahdollistitte päivämme <3:llä Katriina & Antti Ja anopille laitettiin, Kiitos, että kasvatit unelmieni miehen! <3:llä Katriina

- Katriina

4 kommenttia:

  1. Ihanan idea! Pitää laittaa mieleen josko itse samanlaisen toteuttaisi :) Itsellekin olisi kiva tuollainen kuvakirja muistoksi häistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hihiii:) Nää on kyllä hienoja! Mulla on työn alla kuvakirja häistä, mutta tilasin normit kuvat Ifolorilta joista ajattelin tehdä johonkin kivaan kansioon itse liimailemalla ja kirjoittelemalla. Kun aattelin et omaan kirjaan on sitten kiva liittää kaikkia kivoja juttuja häistä, esim. kutsut ja jotakin koristeita kuten ohjelmalappu :)

      Poista